torsdag 23 april 2009

Lee är fortfarande sjuk

Jag tycker faen i mig att livet är orättvist. När jag började få snurr på jobbet; efter "blod, svett och tårar" blir jag sjuk. Jag har aldrig i hela mitt långa liv haft så förbannat ont i huvudet - ni vet utslitet öga och intryckt förskärare. Och det går liksom inte över. Min chef berättade att hon hade konstant spänningshuvudvärk i ett halvår när hon började jobba som syrra (för ett tag sen.) Men jag har inte anlag för huvudvärk - spännings- huvudvärk, vad faen är det för nå't? *skratt* Ont i lederna så när jag ska upp ur sängen på morgonen, knakar det både här och där. Tro faen det när jag inte gjort annat än att legat i sängen sedan tisdags eftermiddag. Har sakta men säkert börjat hasa mig längre och längre ut i stora världen. Upp ur sängen, nedför trapporna och ut i köket, jag är hungrig. Ja det har inte heller varit någon hit - ätandet. Ingenting smakar.
Hm. Äh!!

Kollade lite på datorn; och jag förundras över hur människor i min närhet, på jobbet och i bekantskapskretsen "hänger" på olika sajter som facebook, live.se, twitter, hi5, messenger osv. Var får dom tiden ifrån? Det krävs ju en hel del tid för att få allt att lira - so to speak. Ja ja nog om detta. Nu kom äldsta sonen hem och jag ska fixa lite mellis. //PAUS//

Så där ja. Tre mackor och ett glas jos senare. Ja faktiskt får man stava jos jos numera. Det gamla sättet att stava juice är också ok. Tänk va? Det glädjer min äldsta son som ibland får för sig att uppfinna alldeles egna regler vad det gäller stavning. Han tycker att ord ska stava som de låter. Tja jag kan inte mer än att ge honom rätt. Inga konstigheter, som sagt.

Nu börjar jag bli trött - igen!! Ska ta å lägga mig och läsa en ny bok: "The last lecture" av Randy Pausch. Det ska bli intressant, men helst hade jag läst någon hjärta-å-smärta-bok, det kräver inte så mycket huvudbry av min arma hjärna (med förskäraren, ni kommer ihåg?!). Men jag har ingen hjärta-å-smärta-bok och då blir det till att läsa sån't jag har i mina gömmor.

Randy Pausch skriver: "We cannot change the card we are dealt, just how we play the hand". Jävligt bra skrivet!// Kunde inte låta bli att lägga ut en bild på det bästa jag har i livet (well Hubbie står bakom kameran). E dom inte söta så säg - söta är dom fortfarande!

See Ya!

4 kommentarer:

  1. Krya på dig finaste Lee. jag kan även välkomna dig till huvudvärksklubben... Har också haft dunderont i huvudet de senaste 2 dagarna. plus yrsel och illamående

    SvaraRadera
  2. Åh tack söta Hannah! Jag undrar om det är något som går på vår avdelning? Vi får ta grillningsdagen ngn annan helg. För du var jag naturligtvis bjuden, ju. Du som älskar grillat. Next time, babe. Sköt om dig och krya på dig du också.
    Kram
    Lee

    SvaraRadera
  3. grillningsdag? har jag missat något?

    SvaraRadera
  4. Hej igen Hannah! Vet du, det sades att det skulle bli skit bra väder i helgen, nu som kommer. Och jag hade tänkt bjuda på en spontan gillfest. Men eftersom jag varit sjuk så blir det ingen. Jag ska återkomma när en helg och solen samarbetar igen. Då ska vi grilla!!
    Dock ska jag försöka röra mig lite ute idag efter tre dagars fotboja i sängen.
    Kram
    Lee

    SvaraRadera