måndag 30 mars 2009

Hej hej alla!!

Äntligen!!! Fick jag sova ut. Det känns som om det var år sedan. Med konstant magont och huvudvärk då och då (jag har SÅ sällan ont i huvudet - visste i princip inte vad Alvedon/Panodil var innan jag började i vården), så var gårdagskvällen och denna morgon gudasänt. Vaknade klockan 8.50 i morse och kände mig utvilad!! Sönerna var redan igång att göra dagen till sin. Jag hade alltså ingen brådska tänkte jag när jag släntrade nedför trapporna till köket på entréplanet. Lappen om besök till "käftis" låg på bänken och DÅ blev det fart på mig: 9.30 stod det och klockan var 9.08......Jäklar, uppför trapporna med en jäkla fart, hoade till sonen (som skulle till "käftis") att nu var det kokta fläsket stekt - eller nå't. Nåväl vi kom fram precis i tid - oborstade, oduschade, okammade - äh det är ju jag alltid he he, alltså ingen ko på isen so to speak. En mycket pedagogisk tandläkare träffade vi som talade om alla sådana saker som jag naturligtvis redan visste. Men men det var så bra för nu fattar även sonen (som för övrigt är förkyld) hur viktigt det är med tandborstning.

Sedan kan jag känna många gånger att det ska faen till att vara medelålders, två barnsmamma, deppad och tjock! Ja det ska faen till att vara JAG!! Men äntligen har jag fått ett inlägg från Monika, och enligt henne är det nog inte heller så roligt att vara just hon??!! Tack i alla falla Monika - då är ni sex stycken som läser min blogg!! Tack från CinaBallerina, och vilket fint inlägg från din kompis:
http://nastasia-nastasia.blogspot.com/. På det äldre boendet ska jag också bo om några år! :) Jag hoppas ni hade en härlig kväll igår utan mig. Ha ha ha det är nog inte så svårt. Jag hade glömt bort - DET OCKSÅ - och svara på invitationen.

Här kommer det stycket jag skrev igår kväll när jag kom hem från jobbet:

Nu när jag sitter så här i hemmets lugna vrå - känns det bra. Har hunnit laga god mat, assistera i läxarbetet, tänkt på att träna och nu ska jag läsa en bok. Men när jag tänker på att ut å tampas i vilda västern, i vilda världen - näe jag är så jävla trött å less just nu! Visst är just detta härligt att läsa?! Jag vet ju att jag kan vända det här! Till skillnad från min kära och långvariga vän Monika är jag helt övertygad om att det går att vända negativt till positivt. Genom dels att inte tänka så mycket (negativa tankar) och gör vi det bör vi vara uppmärksamma på våra tankar och verkligen vara medveten i nuet - medveten i att våra tankar är just negativa. Våra tankar är alltid så automatiska så det gäller verkligen att vara uppmärksam så de inte tar över. Ja de tankar som är negativa..allstå...De som är positiva....Just go for it - säger jag bara. Ja som sagt, just nu är inte jag heller bra på positiva tankar! But Hey! I know how to do it!!

Jag tänker också ta tillfället i akt och be om ursäkt till alla ni som inte fått svar på era mail, sms och andra röksignaler som blåst i min väg. Jag uppskattar att jag får signalerna, verkligen. Tack!

Nu ska jag sova!

Kram i bäng!

Lee

1 kommentar:

  1. Alltså jag hänger inte med...Vadå deppig? Varför det? Vad kan jag göra? Trivs du inte på Hemmet Hjärtat? LOVA att du meddelar om jag kan tillföra något! Styrkekramar

    SvaraRadera