onsdag 24 juni 2009

Sol ute, sol inne, sol......

ut i vart sinne. Eller!? Jag som börjar komma i klimakteriet har nu, den här sekunden, sol i sinne, men om ett par timmar kan det vara ett minne! *Skratt* Där fick jag till det. Stackars medmänniskor; hormonstinna 44åringar är faen inte lätt att tas med. Puh vad jobbigt!
Jag tycker om värme, när jag är ledig. Vilket jag inte kommer att vara på mycket länge efter den här helgen. Jag menar l-e-d-i-g i den bemärkelsen; inte tänka på att jag ska upp till jobbet dagen efter, koppla av med alla sinnen - kommer jag inte få uppleva förrän vecka 32. Så där! Och bara för det har jag bjudit alla babes på jobbet på middag på lördag så dom ska komma ihåg hur jag är innan jag får huggtänder, röda ögon och fragdan rinnande i mungiporna.
Vaknade tidigt i morse för lill Chippen ska upp och iväg på friidrottsläger nästgårds i kommunen. Den lille var aptrött, svår att spraka ur sängen om man säger. Men iväg kom han. Glömde att smörja in hans öron med sollotion igår så nu blev öronen vita av grejset. Stackarn träningsvärk hade han också. OCH STACKARN, det var inte roligt att vinka adjö i morse åt en stor garvande mamma, som stod i dörrhålet och kollade sonen när han stolpade iväg. Och då säger jag stolpade!
Själv är jag också lite mör efter allt gående hit och dit - börjar bli gammal. Jag säger ju det!

Nu ska jag åka och handla för att sedan ta mig till jobbet. Hur det än är så har jag kommit på att det är bara att gilla läget. Jag kan önska mig att jag inte jobbar i detta solsken (önskandet som många hänger sig åt; man uttrycker sina sympatier med: Åh stackare ska du jobba i helgen...osv). Ja detta önskande och drömmande kan jag ju hålla på med hur mycket jag vill. Men jag jobbar lik förbannat, så det är till att gilla läget. Så där!
Ka-tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar